+32-495-35-37-08

Rue de l’Égalité, 4b ・ 4890 Thimister-Clermont

Menu

Boek NuWanneer zouden jullie willen komen?

21/11/2017
23/11/2017

Welkom in onze cottage

Comfortable cottage voor 4 personen, gelegen in the midden van Het Land van Herve, in het mooie en rustige dorpje Thimister-Clermont.

Lichte woonkamer, terras en grote garage.

De cottage is op 5 minuten loopafstand van de winkels en restaurants, dichtbij de Lijn 38, in de buurt van het dorp Aubel en zijn zondagse markt.

Notre chambre la plus spacieuse
Onze meest ruime slaapkamer
Cuisine - salle à manger
Keuken - Eetkamer
Notre salon très confortable
Onze gezellige lounge

In het midden van het Land van Herve

De cottage is gelegen in het mooie dorp Thimister-Clermont met zijn winkels, restaurants, dichtbij de Lijn 38 ...

Lijn 38, is de oude spoorlijn die het Land van Herve doorkruist en die ooit Chênée met Plombières verbond. Nu is ze geïntegreerd in het RAVeL net en voorbehouden aan wandelaars, joggers, ruiters en mountainbikers (ongeveer 40km).

Het Land van Herve, is een plek tussen Vesder en Maas gemaakt van 450km² van bocages, boomgaarden, hagen, akkers en gewassen, rivieren en beken, een heuvelachtig landschap, soms bebost, maar altijd pittoresk,....

Dichtbij het dorp Aubel en zijn zondagse markt. Deze trekt wekelijks grote menigten. Lokale producten, gemaakt door Aubelois in grote of kleine bedrijven, genieten van een reputatie voor kwaliteit, die sinds vele jaren de grenzen van België overschreid.

Deze comfortabele cottage, gebouwd in 2014 (eerste verhuur medio november 2015), aangename inrichting met meubilair van hoge kwaliteit. Een zeer handige garage voor motorfietsen, fietsen, auto's, kinderwagens ... is beschikbaar.

Véronique zal blij zijn om u te verwelkomen.